bg-zlato-vizitka

Злато в природата

Злато - речно злато

   Златото винаги е било ценно, във вид на златни монети или златни бижута и символ на просперитет. Не мислете, че количеството на златото в света е малко. Златото се намира навсякъде из света, но в малки количества.            
   По-концентрирани участъци  от съдържание на злато са обикновенно в реките, където имаме естествен промивен процес.
В "bg-zlato" сайта ще разберете какви са признаците за наличие на злато, как да го намерим, с какъв инструмент да го добием и оползотворим.

Златни снимки от Странджа

Тайните на златотърсачите

Окт 20 2012

Knelson Concentrator

 

Knelson гравитационни - Тип Центрофуга Концентратори

 

Knelson  3 "и 7.5" Knelson Концентратори са пригодени за извличане на тежките руди от фракцията посредством центрофуга.  Нашия три (3) инчовия Knelson модел може да се използва всеки ден. Аз ви препоръчвам да използвате Концентратори Knelson за пълно извличане и на най-финното злато,и  ние ще се радваме да ви помогнем, като изпълним всички тестове, които желаете преди покупката. (концентратор). Ние не продаваме оборудване Knelson, така че няма се чувстват принудени да купуват. Има такива, които не употребяват вода. мокри и сухи технологии имат своите предимства и недостатъци по отношение това да използва за различни и уникални руди. Ако имате изобилие от вода за преработка, това е най-подходящия метод за вашите нужди. knelson koncetrator razrez

Knelson KC-3.0 w/G5 Bowl (100 LB. На час)

Knelson концентратор

В концентратор Knelson частици са подложени на сила от 60 гравитация да позволи възстановяване на дори микрона частици с размер смятали, че са възстановими, с гравитационни сепаратори. Тя е тази засилена гравитационна сила, заедно с патентована флуид пресинг процес, който дава възможност за Обогатитяване от Knelsonа за постигане на такива изключителни резултати.

 

 

Ето как става това: Knelson концентратор KC-7.5 w/G5 Bowl (2200 LB на час.)


1.Водата се въвежда във въртящия се концентриран конус чрез серия от финни дупки, които са в задържащите преградки.

2.Концентрата се въвежда чрез стационарната подаваща тръба.

3.Концентрирания екстракт като суспензия като достигне дъното на конуса,  е принуден да излезе навън и от конусната стена посредством центробежна сила.

4. Суспензия изпълва всеки пръстен с капацитет за концентриране на дъното най-тежките елементи.

knelson 2

 Тъй като водата се инжектира в пръстените, потока се контролира, за да се постигне оптимална флотация. Високи специфични частици с помоща на гравитацията са задържани и концентрирани на дъното на конуса.

6. За 1-2 мин. концентратор цикъла е завършен *, концентратите се извличат от конуса като се промиват чрез нашата патентована Кнелсон система. Тази процедура може да бъде завършена за около 1-2 минути в една сигурна среда.

 

 

Златото - статии и технологии

Галерия


Карти 50
Карти
Карти 50
Карти 27
Карти
Карти 27
Карти 53
Карти
Карти 53
Карти 6
Карти
Карти 6
Карти 16
Карти
Карти 16
Карти 39
Карти
Карти 39
легени паници 25
Всички от Всички...
легени паници 25...
легени паници 28
Всички от Всички...
легени паници 28...